Ik ben LEIDER

Interim manager, teamleider, projectleider of coördinator

Een (interim) directeur, een manager, projectleider of coördinator.  Waar mensen richting en steun nodig hebben voel ik mij thuis. 

Interim manager

Met 20 jaar ervaring als manager en directeur ben ik gepokt en gemazeld. Ik ben een doelgerichte interim manager waarmee het prettig is om samen te werken.  Ik kom het beste tot mijn recht als interim manager of directeur in organisaties die wankel zijn en waar doelen en/of strategie troebel zijn. Organisaties waar behoefte is om te investeren in medewerkers. Ik kijk vooruit en ik neem graag anderen met mij mee. Als het nodig is treed ik op de voorgrond, maar er is altijd ruimte naast mij.

Teamleider

Organisaties vragen mij teams op drift te begeleiden. Dit zijn kortere of langere trajecten waarin ik help doelen helder stellen, prioriteiten vast te leggen en openheid in gesprekken te realiseren.  Ik maak gebruik van backcasting. Het team begint met het benoemen van de einddoelen en werkt achteruit om een planning te maken. Dit draagt bij aan doelgerichtheid.

Ik creëer een veilige sfeer waarin mensen open kunnen praten over wat goed gaat en wat beter kan. Zelf het goede voorbeeld geven, helpt de cultuur in een team open te breken. Teamleden leren elkaar beter kennen en kunnen elkaar beter opvangen.

Projectleider & coördinator

Ik word ook als coördinator en projectleider ingehuurd bij projecten met meerdere stakeholders.

Bijvoorbeeld vier organisaties die samen een conferentie wilden organiseren. Het bleef ‘slechts’ een mooi idee, totdat ik werd ingehuurd om de voortgang te bewaken. Ik maakte agenda’s, zorgde voor strakke vergaderingen en moedigde iedereen aan afspraken na te komen. Een glimlach en een vriendelijke herinnering hielp. Ik nam het werk niet over. Teamleden maakten notulen en namen taken op zich. Ik zorgde voor voortgang en het resultaat was een succesvolle conferentie.

Dit zeggen klanten

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden?