Over m-powering

Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Sandra Ball. Geboren in de Verenigde Staten. Grootgebracht tijdens de burgerrechtenbeweging en de Vietnam oorlog. ‘You can make a difference’ kreeg ik met de paplepel ingegoten.


‘You can make a difference’

‘You can make a difference’ is een oproep tot actie.  ‘You can make a difference’ straalt hoop uit.  Je hoeft niet af te wachten. Verandering is mogelijk, als je dat wilt.

Jong geleerd is oud gedaan. Begin jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland waar ik in de vredesbeweging werkte. Daarna kwam ik via het welzijnswerk en onderwijs in de milieubeweging bij Milieudefensie terecht. Ik heb ruime ervaring als directeur en manager, coach, adviseur, trainer en facilitator van verandering.

Ik probeer mijn hele leven veranderingen mogelijk te maken. Niet alleen in mijn eigen leven, maar vooral in dat van anderen. De kracht en invloed die ik in mijzelf ontdekte was het vermogen om anderen sterker te maken. Met m-powering zet ik dit voort.

Sandra Ball m-powering

Sandra Ball

Ervaren interim manager, adviseur, trainer en coach.

Dit zeggen klanten over m-powering

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden?